zaterdag, maart 03, 2007

´Ons terrein´, mijn huis







Bovenaan een foto van de vliegstrip, gezien vanaf mijn huis. Dan de ingang van het terreintje waar ik woon. Naast de ingang een typische ´pulpería´, zoals ze in Centraal-Amerika genoemd worden. Een winkeltje waar je van alles kunt kopen, behalve pulp. Altijd handig.
En dan m´n groene huis!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Anja, ik geniet van je weblog en de manier waarop je je leven daar beschrijft. Zo herkenbaar, wat je meemaakt, wat je doet, wat je denkt, wat je voelt. En lekker eerlijk ook! Alle goeds, Dorine

Anoniem zei

Hoi Anja,

wat een mooie omgeving. en wat fijn dat je echt kunt genieten van je werk. Ik denk dat je op een dag best veel mee kunt maken.
Fijn ook om te horen dat zo goed met je gaat.
veel succes verder,
Groetjes Helen van Oord

Anoniem zei

Hallo Anja,

Ik weet niet of je me nog kent. Ik herkende je naam nog van vroeger. Van de bezoekjes die we wel eens aan jullie brachten, maar meer nog van de link de Boer en Lemmer. Ik ben de oudste dochter van Jouke en Riek van der Veer uit (Genemuiden) nu st Jansklooster. Onze ouders kenden elkaar. Jou vader ken ik nog van de tijd dat hij stage liep op de Pieter Zandt. (natuurlijk ook wel van voor die tijd)
Bij mijn ouders heb ik ook de rouwkaart nog gezien, gecondoleerd met dit verlies!.
Ik hoop dat het je ondanks dit goed gaat in Honduras. Heb een beetje je Log bekeken en zie dat je druk bent met mooie dingen!
Groeten van Boudewina Hulter van der Veer

Anoniem zei

test teo